Scrumbie la cuptor cu verdeata

Printeaza

Scrumbie la cuptor cu verdeata din: scrumbie, ulei, sare, legume, verdeata, unt.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Curăţaţi scrumbiile de solzi, înlăturaţi capetele, goliţi de intestine şi spălaţi cu multă apă călduţă.

Săraţi peştele pe dinăuntru şi pe dinafară, lăsaţi-l să stea câteva min, ungeţi-l cu ulei şi puneţi-l în pungi de hârtie sau înfaşurat în folie de aluminiu.

Frigeţi pe grătar sau coaceţi în cuptor 30 min.

Scoateţi peştele din pungă, serviţi cu legume fierte stropite cu unt, acoperite cu verdeaţă tocată şi, eventual, cu mujdei de usturoi, alături de pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

 

 

 

Scrumbie de mare la cuptor

Scrumbie de mare la cuptor din: scrumbii, ceapa, ardei, coriandru, cuisoare, dafin, lamaie, otet, ulei, patrunjel. Ingrediente: 10 scrumbii de mare 3 cepe 4 ardei iuţi 20 g coriandru 4 cuişoare 4 foi de dafin 1 lămâie 50 ml oţet balsamic alb 50 ml ulei de măsline 2 legături pătrunjel   Mod de preparare: Se […]

Salata de cartofi cu scrumbie

Salata de cartofi cu scrumbie din: scrumbie, cartofi, morcovi, mar, usturoi, masline, verdeata, ulei. Ingrediente: 1 scrumbie sărată (fără cap) 4 cartofi 2 morcovi fierţi în coajă 1 măr usturoi măs­line fără sâmburi verdeaţă tocată 3 linguri cu ulei de măsline   Mod de preparare: Curăţaţi de coajă morcovii şi cartofii cat sunt calzi, tăiaţi-i […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.