Scrumbie marinata cu ceapa rosie si marar

Printeaza

Scrumbie marinata cu ceapa rosie si marar din: fileuri de scrumbie, ceapa rosie, otet aromat, zahar, piper rosu, piper pisat, mărar verde.

Scrumbie_marinata_cu_ceapa_rosie_si_marar

Ingrediente:

  • 6 fileuri de scrumbie (a 60 g bucata)
  • 2 cepe roşii

Pentru mari­nată:

  • 150 ml oţet aromat
  • 5 linguri zahăr
  • 6 boabe de piper roşu
  • 1/2 linguriţă piper pisat
  • 2 legături mărar verde

Mod de preparare:

Tai fileurile de peşte de 2 cm şi le aşezi într-un castron, împreună cu ceapa tocată.

Pui într-o crăticioară oţetul, 50 ml apă, zahăr, boabele de piper, pi­perul pisat. Le dai într-un clocot şi le laşi să se răcească. Pui mari­nata peste peşte, până a doua zi.

Inainte de a servi peştele, presari deasupra mărarul verde tăiat mă­runt. Ca garnitură, poţi alege cartofi fierţi sau pâine neagră unsă du unt.

Scrumbie marinata cu ceapa rosie si marar

Scrumbie_marinata_cu_ceapa_rosie_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.