Scrumbie cu sos si patrunjel

Printeaza

Scrumbie cu sos si patrunjel din: scrumbie, ulei de masline, lamai, patrunjel verde, sare, piper alb.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Curăţaţi scrumbia, spălaţi-o şi apoi ştergeţi-o cu şerveţele. Condimentaţi-o cu sare şi piper, după ce aţi eliminat ca­pul, coada şi aripioarele şi aţi scos şira spinării.

Prăjiţi fileurile obţinute în puţin ulei, pe ambele părţi. Puneţi peştele prăjit pe un platou mai mare.

Preparaţi un sos rece, amestecând uleiul rămas cu zeamă de lămâie, pătrunjel verde tocat mărunt, sare şi piper, după gust.

Turnaţi sosul peste fileurile prăjite.

 

Scrumbie cu sos si patrunjel

Scrumbie_cu_sos_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Scrumbie cu legume la cuptor

Scrumbie cu legume la cuptor din: scrumbii, morcovi, varza de Bruxelles, limete, usturoi, rosii, cimbru, boia, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: două scrumbii 250 g morcovi baby 300 g varză de Bruxelles două limete 6 căţei de usturoi 4 roşii două crenguţe cimbru verde o lingură rasă cu boia dulce 75 ml ulei de […]

Scrumbie in folie

Scrumbie in folie din: scrumbii, ulei, sare, cimbru, lamaie, usturoi, iaurt, busuioc, salvie. Ingrediente: 1 kg scrumbii 2-3 linguri ulei sare 1/2 lingură cimbru uscat 1 lămâie 1 căpăţână mare de usturoi iaurt câteva frunzuliţe de busuioc şi salvie   Mod de preparare: După ce cureţi peştele de solzi, urechi şi intestine, îl speli şi […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.