Scrumbie cu legume la cuptor din: scrumbii, morcovi, varza de Bruxelles, limete, usturoi, rosii, cimbru, boia, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: două scrumbii 250 g morcovi baby 300 g varză de Bruxelles două limete 6 căţei de usturoi 4 roşii două crenguţe cimbru verde o lingură rasă cu boia dulce 75 ml ulei de […]
Scrumbie cu sos si patrunjel
PrinteazaScrumbie cu sos si patrunjel din: scrumbie, ulei de masline, lamai, patrunjel verde, sare, piper alb.
Ingrediente:
- 600 g scrumbie curatata
- 4 linguri ulei de masline
- 2 lamai
- 2 legaturi patrunjel verde
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Curăţaţi scrumbia, spălaţi-o şi apoi ştergeţi-o cu şerveţele. Condimentaţi-o cu sare şi piper, după ce aţi eliminat capul, coada şi aripioarele şi aţi scos şira spinării.
Prăjiţi fileurile obţinute în puţin ulei, pe ambele părţi. Puneţi peştele prăjit pe un platou mai mare.
Preparaţi un sos rece, amestecând uleiul rămas cu zeamă de lămâie, pătrunjel verde tocat mărunt, sare şi piper, după gust.
Turnaţi sosul peste fileurile prăjite.
Scrumbie cu sos si patrunjel
Pofta buna!
Scrumbie in folie din: scrumbii, ulei, sare, cimbru, lamaie, usturoi, iaurt, busuioc, salvie. Ingrediente: 1 kg scrumbii 2-3 linguri ulei sare 1/2 lingură cimbru uscat 1 lămâie 1 căpăţână mare de usturoi iaurt câteva frunzuliţe de busuioc şi salvie Mod de preparare: După ce cureţi peştele de solzi, urechi şi intestine, îl speli şi […]