Stiuca umpluta cu scrumbie afumata din: stiuca, scrumbie afumata, oua, patrunjel, ceapa, usturoi, pulpa de rosii, marar, patrunjel, sare, piper, paine, lapte, cartofi, ulei, morcov, bulion, vin, suc de rosii, supa de peste. Ingrediente: 1 ştiucă de 1,5-2 kg Pentru umplutură: 1 scrumbie afumată 3 ouă 3 legături pătrunjel 1 ceapă 5 căţei de […]
Scrumbie cu sos
PrinteazaScrumbie cu sos din: scrumbie, sare, piper, bulion.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cureţi scrumbia şi o crestezi pe diagonală pe ambele părţi. O prăjeşti în tigaie sau la disc.
O scoţi din vasul în care s-a prăjit şi grăsimea rămasă o scurgi, o strecori şi o pui din nou într-o tigaie pe foc cu bulionul desfăcut cu apă şi piper.
Laşi să fiarbă până scade şi apoi torni peste scrumbie. Aduci la masă cu mămăligă.
Scrumbie cu sos
Pofta buna!
Salata de scrumbie afumata din: scrumbii, ceapa, otet, patrunjel. Scrumbia este cunoscută pentru conținutul ridicat de acizi grași omega-3, în special acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Acești acizi grași sunt esențiali pentru sănătatea creierului, a inimii și a sistemului circulator. Ingrediente: 4 scrumbii sărate sau afumate 4 cepe roşii oţet 1 legătură […]
Scrumbie cu verdeata la cuptor
Scrumbie cu verdeata la cuptor din: scrumbii, patrunjel, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 4 scrumbii 1 legătură de pătrunjel 2 lămâi sare piper boabe Mod de preparare: Scrumbia este foarte grasă şi se prepară la cuptor sau la grătar. Mai întâi se spală, se curăţă de solzi şi intestine şi se crestează pe lăţime foarte des, ca […]