Scrumbie cu legume si sos rosu din: scrumbie, rosii, ardei, orez, broccoli, ulei de masline, ulei de porumb, ceapa, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 4 scrumbii afumate două conserve roşii un ardei iute 100 g orez brun 400 g broccoli 100 ml ulei de măsline 100 ml ulei de porumb o ceapă roşie sare piper pătrunjel […]
Scrumbie tocată
PrinteazaScrumbie tocată din: scrumbie, ceapa, franzela, oua, ulei, unt, mere, frunze de patrunjel.
Ingrediente:
- 1 scrumbie sarata, de circa 350 g
- 1 ceapa mare
- 2 felii franzela alba (150 g)
- 2 oua
- 2 linguri ulei
- 50 g unt
- 2-3 mere
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Speli scrumbia, o cureţi de piele şi de oase şi o laşi timp de 2-3 ore în lapte sau apă să se desăreze.
Tai ceapa mărunt şi o căleşti într-o lingură de ulei. înmoi franzela şi cureţi merele de coajă şi de sâmburi.
Scrumbia, ceapa, franzela şi merele le dai prin maşina de tocat şi le freci cu untul.
Aşezi pasta pe un platou (dacă ai unul sub formă de peşte, va arăta şi mai bine) şi îi dai forma unui peşte.
Presari deasupra ouă fierte tari, date prin râzătoare sau tocate mărunt. Ornezi cu frunze de pătrunjel tocate mărunt.
Scrumbie tocată
Pofta buna!
Sandvici cu scrumbie, castravete si rosie
Sandvici cu scrumbie, castravete si rosie din: chifle (de secară, sau pâine toast), unt, salata verde, rosie, castravete, smantana acra, scrumbie, maioneză, sare, piper, zahăr, coajă rasă de lămâie, mărar verde tocat. Ingrediente: 4 chifle (de secară, sau pâine toast) 2 linguriţe unt frunze de salată verde 1 roşie 1 castravete 1 ceapă roşie 4 […]