Scrumbii umplute cu ciuperci din: scrumbii, ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de rosii, vin alb, zeama de lamaie, susan, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
3-4 scrumbii
400 g ciuperci
1 legatura ceapa verde
2 catei de usturoi
2 linguri cu sos de rosii
1/2 cescuta cu vin alb
zeama de lamaie
susan
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Curăţă scrumbiile.
Condimentezază-le cu sare şi piper şi stropeşte-le cu zeamă de lămâie, între timp, taie ceapa rondele şi înăbuş-o cu usturoiul zdrobit, ciupercile curăţate şi feliate.
Lasă pe foc până ce scade toată zeama pe care o lasă ciupercile.
Umple peştii cu amestecul de ciuperci şi aşază-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Lasă-i la cuptor, la foc moderat, 30 de minute. La final, unge-i cu puţin sos de roşii amestecat cu vin.
Presară deasupra seminţele de susan şi lasă la cuptor câteva minute.
Scrumbii in sos de vin din: scrumbii, vin, ceapa, morcovi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4-6 scrumbii proaspete 1 cană cu vin 1 ceapă mică 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel sare piper boabe pătrunjel verde tocat Mod de preparare: Curăţaţi peştele, spălaţi, goliţi şi săraţi pe dinăuntru. Lăsaţi să stea 1/4 cu sarea pe […]
Scrumbii in plic din: scrumbii, sare, patrunjel, usturoi, ceapa, lamaie. Ingrediente: 1 scrumbii mari sau 6 scrumbii mijlocii 1 linguriţă cu sare 10-12 tije de pătrunjel 6-8 căţei de usturoi 1 ceapă 1 lămâie Mod de preparare: Curăţaţi scrumbiile de aripioare, tăiaţi cozile, goliţi-le şi spălaţi-le cu multă apă rece sau călduţă. Săraţi uşor […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mi-ai dat o idee buna cu crumbiile astea