Vinete la Cuptor cu Usturoi și Ierburi Aromatice din: vinete, usturoi, ulei de masline, oregano, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie sau otet balsamic. Este perfectă pentru o cină ușoară sau ca parte a unui bufet la o întâlnire cu prietenii. Baby vinetele coapte sunt nu doar delicioase, dar și sănătoase, fiind o sursă bună […]
Scrumbii umplute
PrinteazaScrumbii umplute din: scrumbii, patrunjel, marar, carnaciori, ulei, otet, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 scrumbii mari
- 1/2 legătură pătrunjel
- 1/2 legătură mărar
- 3 cârnăciori cruzi
- 30 ml ulei
- 30 ml oţet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Scrumbii umplute: Sărezi şi piperezi scrumbiile, le freci cu oţet aromatizat şi le laşi 7-10 minute.
Tai verdeţurile mărunt, îndepărtezi pieliţa de pe cârnăciori, amesteci carnea din ei cu verdeţurile şi umpli scrumbiile cu amestecul obţinut, apoi le fixezi cu scobitori.
Ungi cu ulei fiecare scrumbie şi le frigi la grătar, timp de 10-12 minute pe fiecare parte.
Serveşti scrumbiile cu garnitură sau numai cu felii de lămâie.
Pofta buna!
Barracuda Cocktail: Rețetă Clasică IBA și Istoria Sa
Barracuda Cocktail: Rețetă Clasică IBA și Istoria Sa din: rom, lichior galliano, suc de ananas, sampanie, gheata. Descoperiți rețeta clasică IBA pentru cocktail-ul Barracuda, cu o combinație unică de rom, Galliano, suc de ananas și șampanie. Inclusiv istoria sa captivantă și valori nutriționale. Cocktail-ul Barracuda este un amestec sofisticat și efervescent, cunoscut pentru combinația sa […]