Semifredo cu fructul pasiunii si rodie

Printeaza

Semifredo cu fructul pasiunii si rodie din: smantana, zahar, rodie, fructul pasiunii.

Ingrediente:

  • 200 g creme fraiche
  • 150 ml smântână pentru frişca (rece)
  • 75 g zahăr
  • 2 bucăţi fructul pasiunii
  • 1/2 rodie

 

Mod de preparare:

Semifredo cu fructul pasiunii si rodie: Se bate frişca, apoi, separat, şi creme fraiche cu zahărul.

Se amestecă cele două cu jumătate din fructul pasiunii Se toarnă totul într-o tavă de cozonac în care s-a pus înainte folie alimentară.

Se dă la congelator aproximativ 4 ore.

Pentru decor, se foloseşte restul din fructul pasiunii şi rodia.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.