Semiluna

Printeaza

Semiluna din: ulei, zahar, faina, oua, vanilie, esenta de rom, portocala, nuca.

Ingrediente:Semiluna

  • 250 ml ulei
  • 250 g zahăr
  • 375 g făină
  • 4 ouă
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 1 linguriţă esenţă de rom
  • coaja de la 1 portocală
  • miez de nucă

 

Mod de preparare:

Freci ouăle cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă şi încorporezi uleiul în fir subţire. După ce s-a omogenizat, adaugi făina, esenţele şi coaja de portocală.

Torni compoziţia într-o tavă tapetată, o nivelezi şi aşezi din loc în loc miez de nucă. Dai prăjitura la cuptor până trece testul scobitorii, o laşi la rărit, după care o decupezi în formă de semilună.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.