Sendvisuri calde din: carne, ardei, ceapa, usturoi, sos de rosii, vin, morcov, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 1/2 baghetă 500 g carne de vită tocata 1 ardei iute 1 ceapă 2 căţei usturoi 200 ml sos de roşii 150 ml vin roşu 750 ml supă de legume 1 morcov ras sare piper cimbru 1 foaie dafin […]
Sendvis din carne de porc
PrinteazaSendvis din carne de porc din: sare, paprika, pudra de chilli, chimen, ardei chilli, pulpa de porc, ceapa, zahar brun, ketchup, cidru de mere, pasta de rosii, apa, sos worcestershire si sos de ardei iute.
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de paprika
- 1 lingurita de pudra de chilli
- 1/2 lingurita de chimen
- 1/8 lingurita de ardei chilli
- 2 kg de pulpa de porc fara grasime; carnea este taiata in 3 bucati
- 1 ceapa, taiata marunt
- 1/2 ceasca de zahar brun
- 1/2 ceasca de ketchup
- 1/3 ceasca de otet de cidru de mere
- 1/2 ceasca de pasta de rosii
- 1/4 ceasca de apa
- 2 linguri de sos de Worcestershire
- 1/2 lingurita de sos de ardei iute
Mod de preparare:
Amesteca sarea, paprika, pudra de chili, chimenul şi ardeiul chili. Cu mixul rezultat unge bine carnea de porc.
Apoi pune-o în oală împreună cu restul ingredientelor.
Acoperă şi găteşte la foc mic timp de 6-8 ore.
Scoate carnea de porc din vas şi îndepărtează osul. Lasă la răcit 10 minute.
Foloseşte furculiţa pentru a rupe carnea în fâşii subţiri. Adaugă sosul.
Sendvis din carne de porc
Pofta buna!
poate iti place si:
Sendvis cu ardei si branza
Sendvis cu ardei si branza din: paine, ardei, mozzarella, usturoi, masline, ulei, rozmarin, cimbru, sare. Ingrediente: 8 felii pâine de casă 4 ardei graşi 8 felii mozzarella 2 căţei usturoi 2 linguri măsline feliate un pic de ulei rozmarin cimbru sare grunjoasă Mod de preparare: Se coc întâi ardeii, se rotesc si, pe măsura […]
Pofta buna!