Sendvis cu ciuperci sotate
PrinteazaSendvis cu ciuperci sotate din: cornuri cu unt, ciuperci, usturoi, unt, patrunjel, otet, ulei, sare.
- 4 cornuri cu unt
- 500 g ciuperci
- 10 căţei de usturoi
- 2 linguri cu unt
- pătrunjel
- 1 linguriţă cu oţet
- 2 linguri cu ulei
- sare
Mod de preparare:
Curăţă ciupercile şi taie-le în felii mai grosuţe. Trage-le în unt topit. Acoperă cu un capac şi lasă să se înăbuşe.
La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin şi condimentează cu sare şi piper. Separat, curăţă usturoiul şi zdrobeşte-l.
Freacă-l cu sare, după care adaugă treptat uleiul, ca la maioneză, şi apoi oţetul.
Taie cornurile pe jumătate şi unge-le cu pasta de usturoi. Aşază între ele ciuperci sotate din belşug. Sunt foarte bune atât calde, cât şi după ce s-au răcit.
Sendvis cu ciuperci sotate
Pofta buna!