Sendvis cu ciuperci sotate

Printeaza

Sendvis cu ciuperci sotate din: cornuri cu unt, ciuperci, usturoi, unt, patrunjel, otet, ulei, sare.

Ingrediente:Sendvis_cu_ciuperci_sotate

  • 4 cornuri cu unt
  • 500 g ciuperci
  • 10 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu unt
  • pătrunjel
  • 1 linguriţă cu oţet
  • 2 linguri cu ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă ciupercile şi taie-le în felii mai grosuţe. Trage-le în unt topit. Acoperă cu un capac şi lasă să se înăbuşe.

La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin şi condimentează cu sare şi piper. Separat, curăţă usturoiul şi zdrobeşte-l.

Freacă-l cu sare, după care adaugă treptat uleiul, ca la maioneză, şi apoi oţetul.

Taie cornurile pe jumătate şi unge-le cu pasta de usturoi. Aşază între ele ciuperci sotate din belşug. Sunt foarte bune atât calde, cât şi după ce s-au răcit.

Sendvis cu ciuperci sotate

Sendvis_cu_ciuperci_sotate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.