Sendvis cu carne tocata de vita
PrinteazaSendvis cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, cascaval, suc de rosii, ceapa, paine toast, ulei, sare, piper.
- 300 g carne tocată-vită
- 200 g cașcaval
- 50 ml suc de roșii
- 1 ceapă
- felii-toast
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se toacă ceapa mărunt. Se încing 2 linguri de ulei într-o crăticioară și se prăjește ceapa 1 minut. Se adaugă carnea tocată, se amestecă bine și se toarnă sucul de roșii. Se fierbe până scade. Se adaugă sare și piper după gust.
Se prăjesc feliile de pâine. Se pune carne tocată fierbinte pe 2 dintre felii. Imediat se pun felii de cașcaval și se acoperă cu celelalte felii de pâine prăjită. Se taie în jumătăți și se servesc fierbinți.
Sendvis cu carne tocata de vita
Pofta buna!