Sendvis cu fulgi de alge si capere
PrinteazaSendvis cu fulgi de alge si capere din: seminţe de floarea-soarelui, muştar praf, ţelină, morcovi, ceapă, usturoi, suc de lamaie, capere, fulgi de alge, crochete cu roşii, busuioc şi in.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de seminţe de floarea-soarelui, înmuiate în apă
- 1/2 lingură de muştar praf
- 1/4 ceaşcă de ţelină, tocată
- 1/4 ceaşcă de morcovi, tocaţi
- 2 linguri de ceapă, tocată
- 1 căţel de usturoi, pisat
- 2 linguri de suc de lămâie
- 1 lingură de capere (facultativ)
- 1 lingură de fulgi de alge
- 4 crochete cu roşii, busuioc şi in
Mod de preparare:
Amestecaţi laolaltă toate ingredientele, cu excepţia crochetelor într-un mixer. Pasta care rezultă trebuie să fie bine mixată şi uşor grunjoasă.
Puneţi două crochete de in pe o farfurie. întindeţi un strat gros de pate pe fiecare crochetă, iar deasupra puneţi încă o crochetă, pentru a face sendvişul.
Pofta buna!