Sendvis cu vinete, rosii si avocado
PrinteazaSendvis cu vinete, rosii si avocado din: vânătă, salată verde aisberg, roşie, brânză din muguri de pin, avocado sau guacamole.
Ingrediente:
- 1 vânătă
- 1 sfert de ceaşcă de salată verde aisberg, tăiată fâşii
- 1 roşie mare, feliată
- 1/2 ceaşcă de brânză din muguri de pin
- 1/2 ceaşcă de avocado sau guacamole, feliat
Mod de preparare:
Sendvis cu vinete, rosii si avocado: Cojiţi vânătă, apoi tăiaţi-o în felii ca acelea de pâine, cam de un centimetru grosime. Deshidrataţi-le la 63 grade C, timp de trei ore.
Intindeţi un strat de brânză din muguri de pin pe fiecare felie de vânătă, iar deasupra puneţi o felie de roşie.
Deasupra, aşterneţi un strat subţire de felii de avocado sau guacamole. Acoperiţi sendvişul cu o a doua felie de vânătă.
Pofta buna!
O sa fac si eu sendvisul asta