Sendvis cu vinete, rosii si avocado

Printeaza

Sendvis cu vinete, rosii si avocado din: vânătă, salată verde aisberg, roşie, brânză din muguri de pin, avocado sau guacamole.

 

Ingrediente:

  • 1 vânătă
  • 1 sfert de ceaşcă de salată verde aisberg, tăiată fâşii
  • 1 roşie mare, feliată
  • 1/2 ceaşcă de brânză din muguri de pin
  • 1/2 ceaşcă de avocado sau guacamole, feliat

 

 

Mod de preparare:

Sendvis cu vinete, rosii si avocado: Cojiţi vânătă, apoi tăiaţi-o în felii ca acelea de pâine, cam de un centimetru grosime. Deshidrataţi-le la 63 grade C, timp de trei ore.

Intindeţi un strat de brânză din muguri de pin pe fiecare felie de vânătă, iar deasupra puneţi o felie de roşie.

Deasupra, aşterneţi un strat subţire de felii de avocado sau guacamole. Acoperiţi sendvişul cu o a doua felie de vânătă.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa fac si eu sendvisul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.