Sendviş de mămăligă
PrinteazaSendviş de mămăligă din: mamaliga, dovlecel, friptura, rosii si unt.
- mamaliga rece
- 1 dovlecel
- friptura rece
- 1-2 rosii
- unt
Mod de preparare:
Ţi-a rămas mămăligă şi nu te înduri s-o arunci. Poţi face nişte sendvişuri cu totul surprinzătoare. Taie mămăliga în felii şi prăjeşte-le un pic în unt.
Taie roşiile şi dovleceii în felii subţiri şi pune-le pe grătar (sau într-o tigaie de teflon încinsă). Frige un pic şi baconul, să aibă crustă şi gust bun.
Taie friptura fâşii. Când toate sunt pregătite, pune o felie de mămăligă, dovlecel, bacon, friptură, felii de roşie şi iar dovlecel.
Acoperă cu altă felie de mămăligă şi serveşte cât este fierbinte.
Sendviş de mămăligă
Pofta buna!
Interesant, nu am mai auzit pana acum de un asemenea sendvis