Sendvis dulce
Printeaza
O reteta delicioasa de sendvis dulce din: inghetata de piersici, margarina, zahar, oua, esenta de rom, faina, amidon, praf de copt si lapte.
- 300 g îngheţată de piersici
- 2-3 piersici din compot
- 200 g margarină
- 150 g zahăr
- 4 ouă
- esenţă de rom
- 300 g făină
- 50 g amidon
- 1 plic cu praf de copt
- 100 ml lapte
Mod de preparare:
Frec margarina topită cu zahărul. Adaug ouăle unul câte unul. Presar făina, amidonul şi praful de copt. Torn apoi laptele călduţ şi puţină esenţă de rom. Adaug piersicile scurse bine şi tăiate cubuleţe.
Torn compoziţia într-o formă de chec unsă cu margarină şi tapetată cu făină. Las la cuptor 40-45 de minute. După ce s-a răcit, tai checul în felii mai groase şi le unesc două câte două. In mijlocul lor, pun câte o felie de îngheţată.
Pofta buna!