O reteta delicioasa de sendvis cu: paine, carne de vita, ceapa rosie, ardei gras, crema de branza, ou, salata, patrunjel, pesmet. Ingrediente: 8 felii de pâine ţărănească 400 g carne de vită 1 ceapă roşie 3 ardei graşi de diferite culori 200 g cremă de brânză 1 ou salată pătrunjel pesmet oţet ulei sare […]
Sendvis cu muschi de vita
PrinteazaSendvis cu muschi de vita din: baghete, ulei de masline, ceapa, ardei gras, sare, piper, muschi file de vita, cascaval.
- 4 baghete
- ulei de masline
- 1/2 cana ceapa, felii subtiri
- 1/2 cana ardei grasi, felii subtiri
- sare si piper
- 4 felii muschi file de vita
- 4 felii cascaval
Mod de preparare:
Taie pe lungime patru baghete si unge-le cu putin ulei de masline.
Rumeneste-le in cuptor circa 2-3 minute. Intre timp, seteaza aragazul la foc mediu si incalzeste intr-o tigaie de teflon putin ulei (aproximativ o lingura).
Dupa ce se incinge, adauga o cana cu felii subtiri de ceapa si ardei gras.
Condimenteaza cu putina sare si piper negru macinat. Apoi caleste ingredientele pana se inmoaie si sunt usor rumenite. Asaza cate o felie de muschi de vita pe jumatatile de jos ale baghetelor.
Completeaza cu amestecul din legume. Pune cate o felie de cascaval.
Lasa jumatatile de sendvis la cuptor pentru 2 minute, apoi pune-le una peste cealalta.
Sendvis cu muschi de vita
Pofta buna!
poate iti place si:
Sendvis cu carne tocata de vita
Sendvis cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, cascaval, suc de rosii, ceapa, paine toast, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocată-vită 200 g cașcaval 50 ml suc de roșii 1 ceapă felii-toast ulei sare piper Mod de preparare: Se toacă ceapa mărunt. Se încing 2 linguri de ulei într-o […]
Sendvis cu vinete, rosii si avocado
Sendvis cu vinete, rosii si avocado din: vânătă, salată verde aisberg, roşie, brânză din muguri de pin, avocado sau guacamole. Ingrediente: 1 vânătă 1 sfert de ceaşcă de salată verde aisberg, tăiată fâşii 1 roşie mare, feliată 1/2 ceaşcă de brânză din muguri de pin 1/2 ceaşcă de avocado sau guacamole, feliat Mod de preparare: Cojiţi vânătă, apoi tăiaţi-o în felii ca acelea […]
Pofta buna!