Sendvis cu muschi de vita

Printeaza

Sendvis cu muschi de vita din: baghete, ulei de masline, ceapa, ardei gras, sare, piper, muschi file de vita, cascaval.

Ingrediente:Sendvis_cu_muschi_de_vita

  • 4 baghete
  • ulei de masline
  • 1/2 cana ceapa, felii subtiri
  • 1/2 cana ardei grasi, felii subtiri
  • sare si piper
  • 4 felii muschi file de vita
  • 4 felii cascaval

 

Mod de preparare:

Taie pe lungime patru baghete si unge-le cu putin ulei de masline.

Rumeneste-le in cuptor circa 2-3 minute. Intre timp, seteaza aragazul la foc mediu si incalzeste intr-o tigaie de teflon putin ulei (aproximativ o lingura).

Dupa ce se incinge, adauga o cana cu felii subtiri de ceapa si ardei gras.

Condimenteaza cu putina sare si piper negru macinat. Apoi caleste ingredientele pana se inmoaie si sunt usor rumenite. Asaza cate o felie de muschi de vita pe jumatatile de jos ale baghetelor.

Completeaza cu amestecul din legume. Pune cate o felie de cascaval.

Lasa jumatatile de sendvis la cuptor pentru 2 minute, apoi pune-le una peste cealalta.

Sendvis cu muschi de vita

Sendvis_cu_muschi_de_vita

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Sendvis cu snitel de vita si legume

O reteta delicioasa de sendvis cu: paine, carne de vita, ceapa rosie, ardei gras, crema de branza, ou, salata, patrunjel, pesmet. Ingrediente: 8 felii de pâine ţărănească 400 g carne de vită 1 ceapă roşie 3 ardei graşi de diferite culori 200 g cremă de brânză 1 ou salată pătrunjel pesmet oţet ulei sare   […]

Sendvis cu carne tocata de vita

Sendvis cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, cascaval, suc de rosii, ceapa, paine toast, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocată-vită 200 g cașcaval 50 ml suc de roșii 1 ceapă felii-toast ulei sare piper   Mod de preparare: Se toacă ceapa mărunt. Se încing 2 linguri de ulei într-o […]

 

Sendvis cu vinete, rosii si avocado

Sendvis cu vinete, rosii si avocado din: vânătă, salată verde aisberg, roşie, brânză din muguri de pin, avocado sau guacamole. Ingrediente: 1 vânătă 1 sfert de ceaşcă de salată verde aisberg, tăiată fâşii 1 roşie mare, feliată 1/2 ceaşcă de brânză din muguri de pin 1/2 ceaşcă de avocado sau guacamole, feliat Mod de preparare: Cojiţi vânătă, apoi tăiaţi-o în felii ca acelea […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.