Sendvis cu piept de curcan

Printeaza

Sendvis cu piept de curcan din: piept de curcan, sare, piper, ulei de masline, frunze de salata, rosii, chifle ciabatta, crema de branza de vaci, cascaval.

Ingrediente:Sendvis_cu_piept_de_curcan

  • 400 g piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 8 frunze de salata
  • 2 rosii mari si carnoase
  • 4 chifle ciabatta
  • 200 g crema de branza de vaci
  • 4 felii cascaval

 

Mod de preparare:

Se spala si se sterge carnea,  se sărează, se piperează şi se unge cu ulei.

Se aşază pe grătar şi se frige până devine fragedă. Se taie roşiile felii. Se taie în două chiflele şi se ung cu cremă de brânză de vaci.

Se umplu cu felii subţiri de piept de curcan, frunze de salată, roşii şi caş­caval.

Se asamblează cu cea­laltă jumătate de chiflă.

 

Sendvis cu piept de curcan

 

Sendvis_cu_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Sendvisuri cu avocado

Sendvisuri cu avocado din: avocado, grefrut, creveti, unt, lamaie, rodie, paine. Ingrediente: 2 avocado 4 felii pâine un grepfrut 8 creveti 20 g unt 1 lamaie seminte de rodie   Mod de preparare: Fructele se taie în două pe lung, pe lângă sâmbure şi apoi cele două jumătăţi se întorc în sens invers. Se scoate […]

Sendvisuri calde

Sendvisuri calde din: carne, ardei, ceapa, usturoi, sos de rosii, vin, morcov, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 1/2 baghetă 500 g carne de vită tocata 1 ardei iute 1 ceapă 2 căţei usturoi 200 ml sos de roşii 150 ml vin roşu 750 ml supă de legume 1 morcov ras sare piper cimbru 1 foaie dafin […

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.