Sendvis cu pui si sos
PrinteazaSendvis cu pui si sos din: chifle cu susan, piept de pui, salata, ardei gras, ceapa, unt, maioneza, castraveti murati, ceapa, lamaie, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 chifle cu susan
- 1 piept de pui
- 1 salată
- 1 ardei gras
- 1 ceapă
- 1 lingură cu unt
Ingrediente sos:
- 200 g maioneză
- 2 castraveţi muraţi
- 1 ceapă mică
- 1 lămâie
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune castraveţii la desărat, dacă este cazul, şi taie-i cubuleţe foarte fine. Intr-un castron, amestecă ceapa şi pătrunjelul tocat mărunt cu maioneza, castraveţii şi zeama de la o lămâie. Condimentează cu sare şi piper, după gust, şi lasă la rece.
Separat, taie pieptul de pui fâşii şi condimentează cu sare şi piper. Topeşte untul într-o tigaie de teflon şi rumeneşte rapid bucăţile de pui.
Taie chiflele pe jumătate şi repartizează uniform bucăţi de carne. Adaugă fâşii de salată, rondele de ardei gras, ceapă şi, la final, sos tartar din belşug.
Sendvis cu pui si sos
Pofta buna!