Sendvis cu pui si sos

Printeaza

Sendvis cu pui si sos din: chifle cu susan, piept de pui, salata, ardei gras, ceapa, unt, maioneza, castraveti murati, ceapa, lamaie, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 chifle cu susan
  • 1 piept de pui
  • 1 salată
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 1 lingură cu unt

Ingrediente sos:

  • 200 g maioneză
  • 2 castraveţi muraţi
  • 1 ceapă mică
  • 1 lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pune castraveţii la desărat, dacă este cazul, şi taie-i cubuleţe foarte fine. Intr-un castron, amestecă ceapa şi pătrunjelul tocat mărunt cu maione­za, castraveţii şi zeama de la o lămâie. Condimentează cu sare şi piper, după gust, şi lasă la rece.

Separat, taie pieptul de pui fâşii şi con­dimentează cu sare şi piper. Topeşte untul într-o tigaie de teflon şi rumeneşte rapid bucăţile de pui.

Taie chiflele pe jumătate şi repartizează uniform bucăţi de carne. Adaugă fâşii de salată, rondele de ardei gras, ceapă şi, la final, sos tartar din belşug.

Sendvis cu pui si sos

Sendvis_cu_pui_si_sos

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.