Sendvis cu snitel de vita si legume
PrinteazaO reteta delicioasa de sendvis cu: paine, carne de vita, ceapa rosie, ardei gras, crema de branza, ou, salata, patrunjel, pesmet.
- 8 felii de pâine ţărănească
- 400 g carne de vită
- 1 ceapă roşie
- 3 ardei graşi de diferite culori
- 200 g cremă de brânză
- 1 ou
- salată
- pătrunjel
- pesmet
- oţet
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea de vită în felii cât mai subţiri şi bate-le cu ciocanul pentru şniţele. Condimentează-le şi trece-le prin ou bătut şi apoi prin pesmet. Rumeneşte-le în ulei pe ambele părţi, între timp, pregăteşte o salată din ceapa, ardeii şi pătrunjelul tăiate cât mai mărunt.
Condimentează cu sare şi stropeşte cu ulei şi oţet, după gust. Pe jumătate din felii, aşază câte o frunză de salată, pune cremă de brânză, un şniţel, apoi o lingură cu salată şi din nou un şniţel. Acoperă cu altă felie de pâine şi serveşte imediat, alături de salata rămasă.
Sendvis cu snitel de vita si legume
Pofta buna!