Sendvisuri calde
PrinteazaSendvisuri calde din: carne, ardei, ceapa, usturoi, sos de rosii, vin, morcov, sare, piper, cascaval.
- 1/2 baghetă
- 500 g carne de vită tocata
- 1 ardei iute
- 1 ceapă
- 2 căţei usturoi
- 200 ml sos de roşii
- 150 ml vin roşu
- 750 ml supă de legume
- 1 morcov ras
- sare
- piper
- cimbru
- 1 foaie dafin
- 2 linguri ulei
- 100 g caşcaval ras
- ardei iute, pentru decor
Mod de preparare:
Incingi uleiul şi căleşti ceapa tăiată mărunt cu usturoiul zdrobit şi cu morcovul. Amesteci, presari sare şi piper, după gust, laşi 5 minute, apoi adaugi carnea şi ardeiul iute tăiat.
După alte câteva minute, torni vinul şi, după ce s-a evaporat, adaugi supa de legume şi sosul de roşii. Amesteci şi pui foaia de dafin şi puţin cimbru. Fierbi, la foc mic, până când scade sosul.
Tai bagheta în jumătate pe lung, dai deoparte foaia de dafin din came şi împărţi, în mod egal, amestecul pe fiecare sendviş. Le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Presari caşcavalul ras şi le dai la cuptorul încins până când se gratinează.
Le serveşti presărate, dacă vrei, cu ardei iute tăiat fin.
Pofta buna!