Sepie cu mazăre si ceapa rosie
PrinteazaO reteta delicioasa de sepie cu mazare si ceapa rosie din: sepie, rosii, ulei, mazare, marar, ceapa rosie, sare, piper si ceapa verde.
- 250 g sepie curăţată si oparita
- 3 roşii bine coapte
- 50 ml ulei
- 300 g mazăre boabe
- 1 leg. mărar
- 1 ceapă roşie
- sare
- piper
- 1 leg. ceapă verde
Mod de preparare:
Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, apoi căliţi-o 1 minut în uleiul de măsline. Adăugaţi sepia tăiată în bucăţi potrivite şi după 3-4 minute puneţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tocate mărunt.
Adăugaţi mazărea, o ceşcuţă cu apă, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 30 de minute.
La final, puneţi usturoiul şi mărarul tocate mărunt şi mai lăsaţi să dea în 2-3 clocote.
Sepie cu mazăre si ceapa rosie
Poftă bună!