Şerbet de migdale

Printeaza

Şerbet de migdale din: migdale, zahar, apa.

Ingrediente:Şerbet de migdale

  • 1 kg migdale dulci (cojile)
  • 1 kg zahăr
  • 4 kg apă
  • 2 lin­guri miez de migdale dulci pisate
  • 2-3 miezuri de migdale amare

 

Mod de preparare:

Se spală bine cu apă cojile lemnose de migdale. Se pun la fiert timp de o jumătate de oră. Se strecoară prin pînză deasăşi se pune la fiert 1 l de zeamă cu zahărul.

Cînd si­ropul s-a legat, se ia la frecat (călduţ).

La urmă se adaugă două linguri migdale uscate şi pisate şi 2-3 migdale amare, uscate şi pisate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.