Sfaraiala

Printeaza

Sfaraiala

Ingrediente:Sfaraiala

  • 250 g brânză de oaie
  • 3 cepe mari
  • 4 felii de slănină (100 g)

 

Mod de preparare:

Slănina se crestează şi se pune în tigaie, să se prăjească pe ambele părţi .Ceapa se taie felii subţiri se scoate slănina, iar în untura lăsată se pune ceapa la călit până devine sticloasă.

Se sfărâmă şi se adaugă brânza să se încingă până sfârâie. Se pune fierbinte în farfurii, se potriveşte slănina deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi se pare un fel de mancare cam greu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.