Sfaturi pentru prepararea dulceţii

Printeaza

 

• Fierbi dulceaţa de fructe mici la foc iute, iar pe aceea de fructe cărnoase întregi, la foc lent şi menţii aceeaşi temperatură în timpul fier­berii.

• Cum ştii cât de legat e siropul? Când la suprafaţă apar bule mici şi uniforme siropul este puţin legat, iar când clocoteşte greu, înăbuşit sau când picăturile răcite pe o farfurioară se scurg lent, sau picăturile turnate în apă rece se întăresc, siropul este legat.

• Torni duceaţa cât e fierbinte în borcanele încălzite în prealabil în cuptor.

• Dulceţurilor zaharisite le refaci consistenţa dacă fierbi borcanele într-un vas cu apă sau pe baie de aburi.

 

Sfaturi pentru prepararea dulceţii

Sfaturi pentru prepararea dulceţii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.