Sfecla marinată cu branză de capră la grătar
PrinteazaO reteta delicioasa de Sfecla marinată cu branză de capră la grătar din: ulei de masline, otet de vin rosu, zahar, frunze de cimbru, sfecla, branza de capra, rucola, sare si piper.
- 6 linguri ulei de masline, plus extra pentru uns
- 3 linguri otet de vin rosu
- o lingurita de zahar
- o lingurita de frunze de cimbru
- 4 sfecle, curatate si taiate in felii subtiri
- 200 gr de branza de capra, taiata in felii
- 4 maini de rucola
- sare, piper
Mod de preparare:
Amestecă uleiul, oţetul, zahărul şi cimbrul într-un castron şi asezonează cu sare şi piper. Adaugă sfecla tăiată felii şi lasă la marinat cel puţin o oră sau chiar peste noapte, dacă vrei.
Încinge o tigaie tip grill cu puţin de ulei de măsline, asezonează feliile de brânză şi pune-le la prăjit 2-3 minute, până ce sunt aurii şi se topesc.
Scoate sfecla din marinadă şi împarte-o pe patru farfurii. Pune deasupra rucola, o bucată de brânză, picură marinadă de ulei şi oţet şi serveşte. Reteta preluata de aici.
Sfecla marinată cu branză de capră la grătar
Poftă bună!