Sfeclă umplută cu branza si nuci

Printeaza

Sfeclă umplută cu branza si nuci din: sfecla, nuci, branza telemea, iaurt, marar, miez de nuca, hrean.

Ingrediente:Sfecla_umpluta_cu_branza_si_nuci

  • 4 bucati de sfecla
  • 100 g nuci tocate
  • 300 g branza telemea
  • 5 linguri iaurt cremos
  • marar
  • 3-4 mieji de nuca pentru decor
  • 2 lingurite hrean razuit

 

Mod de preparare:

Speli bine, sub jet de apă, cele patru bucăţi de sfeclă şi le coci. Le scoţi din cuptor şi le laşi la răcit.

Separat, zdrobeşti brânza cu furculiţa, adaugi iaurtul şi mixezi până obţii o pastă fină. Cureţi bucăţile de sfeclă şi, cu ajutorul unei linguriţe, le scobeşti. O parte din miezul scos îl adaugi în pasta de brânză, îl încorporezi şi asezonezi cu hrean.

Pui şi nucile zdrobite şi amesteci. Umpli sfecla cu pasta de brânză, decorezi cu nuci şi mărar proaspăt. Dă-le la frigider înainte de a le servi!

Sfeclă umplută cu branza si nuci

Sfecla_umpluta_cu_branza_si_nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.