Sfecla umpluta cu piept de vita

Printeaza

Sfecla umpluta cu piept de vita din: sfecla, piept de vita, ceapa, boia, ulei, chimen, hrean, sare, piper.

Ingrediente:Sfecla_umpluta_cu_piept_de_vita

  • 4 sfecle mai mari
  • 500 g piept de vita/vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1 lingura hrean ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeti carnea tăiată în cubuleţe, în apă cu puţină sare, timp de 30 de minute.

Separat, fierbeti sfeclele necurăţate de coajă. Dati carnea prin maşina de tocat şi amestecati-o cu ceapa călită în ulei, condimentată cu sare, piper, boia, chimen.

Curăţaţi de coajă sfeclele fierte, scoateţi- le miezul cu o lingură, având grijă să nu spargeţi marginile.

Ungeţi cu puţin ulei interiorul sfeclelor, apoi cu puţin hrean şi apoi umpleţi-le cu amestecul de carne.

Puneti-le la cuptor, la foc potrivit, pentru 25 – 30 de minute, într-un vas termorezistent, pe hârtie de copt.

Acoperiţi vasul cu folie aluminată.

Sfecla umpluta cu piept de vita

Sfecla_umpluta_cu_piept_de_vita

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salată tropicală cu carne de vită şi orez

Salata cu carne de vita, branza feta si sfecla rosie

Salata cu carne de vita, branza feta si sfecla rosie din: muşchi de vită, ulei de măsline, sare, piper, sfecla, con­dimente Dukkah, baby spanac, paine prajita, miere, lamaie, sos Harissa. Ingrediente:  500 g muşchi de vită ulei de măsline  sare şi piper negru 1 sfeclă roşie mică, tăiată bucăţi  1 lingură cu amestec de con­dimente Dukkah 150 g brânză […]

 

Bors de sfecla cu carne de vita

Bors de sfecla cu carne de vita din: sfecla, carne de vita, morcovi, ceapa, cartof, ulei, bors, smantana, leustean, patrunjel, sare. Ingrediente: 1 kg sfecla 500 g carne de vita 3-4 morcovi 4 cepe 1 cartof 2-3 linguri ulei bors smantana (optional) leustean patrunjel sare   Mod de preparare: Speli carnea şi o tai cuburi. […]

 

Vita cu sfecla

O tocanita delicioasa din: vita, sfecla, gulie, cartofi, morcovi, ceapa rosie, vin, usturoi, foid e dafin, ulei, cimbru si piper boabe. Ingrediente: 700 g pulpa de vita (merge si carne cuburi pentru gatit) 2 sfecle potrivite 1 gulie maricica 700 g cartofi 1 morcov 1 ceapa rosie 1 cana cu vin 3-4 catei de usturoi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.