Salata cu carne de vita, branza feta si sfecla rosie din: muşchi de vită, ulei de măsline, sare, piper, sfecla, condimente Dukkah, baby spanac, paine prajita, miere, lamaie, sos Harissa. Ingrediente: 500 g muşchi de vită ulei de măsline sare şi piper negru 1 sfeclă roşie mică, tăiată bucăţi 1 lingură cu amestec de condimente Dukkah 150 g brânză […]
Sfecla umpluta cu piept de vita
PrinteazaSfecla umpluta cu piept de vita din: sfecla, piept de vita, ceapa, boia, ulei, chimen, hrean, sare, piper.
- 4 sfecle mai mari
- 500 g piept de vita/vitel
- 1 ceapa
- 1 lingurita boia
- 2 linguri ulei
- 1/2 lingurita chimen macinat
- 1 lingura hrean ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeti carnea tăiată în cubuleţe, în apă cu puţină sare, timp de 30 de minute.
Separat, fierbeti sfeclele necurăţate de coajă. Dati carnea prin maşina de tocat şi amestecati-o cu ceapa călită în ulei, condimentată cu sare, piper, boia, chimen.
Curăţaţi de coajă sfeclele fierte, scoateţi- le miezul cu o lingură, având grijă să nu spargeţi marginile.
Ungeţi cu puţin ulei interiorul sfeclelor, apoi cu puţin hrean şi apoi umpleţi-le cu amestecul de carne.
Puneti-le la cuptor, la foc potrivit, pentru 25 – 30 de minute, într-un vas termorezistent, pe hârtie de copt.
Acoperiţi vasul cu folie aluminată.
Sfecla umpluta cu piept de vita
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata cu carne de vita, branza feta si sfecla rosie
Bors de sfecla cu carne de vita
Bors de sfecla cu carne de vita din: sfecla, carne de vita, morcovi, ceapa, cartof, ulei, bors, smantana, leustean, patrunjel, sare. Ingrediente: 1 kg sfecla 500 g carne de vita 3-4 morcovi 4 cepe 1 cartof 2-3 linguri ulei bors smantana (optional) leustean patrunjel sare Mod de preparare: Speli carnea şi o tai cuburi. […]
Vita cu sfecla
O tocanita delicioasa din: vita, sfecla, gulie, cartofi, morcovi, ceapa rosie, vin, usturoi, foid e dafin, ulei, cimbru si piper boabe. Ingrediente: 700 g pulpa de vita (merge si carne cuburi pentru gatit) 2 sfecle potrivite 1 gulie maricica 700 g cartofi 1 morcov 1 ceapa rosie 1 cana cu vin 3-4 catei de usturoi […]
Pofta buna!