Sirop nefiert de visine

Printeaza

Sirop nefiert de visine din: visine, aspirina, sare de lamaie, zahar tos.

Ingrediente:Sirop_nefiert_de_visine

  • un kg visine
  • 2 lingurite aspirine pisate
  • o lingura sare de lamaie
  • 5 kg zahar tos

 

Mod de preparare:

Fructele uşor zdrobite se pun într-un borcan mare de 5 litri. Se presară cu sarea de lămâie si se toarnă un litru de apă rece.

Se amestecă şi se lasă aşa până a doua zi. A doua zi, se strecoară sucul pe care îl lasă vişinele si în acesta se pun aspirina şi zahărul.

Se lasă aşa timp de 3 zile amestecând de două ori pe zi pentru ca zahărul să se dizolve.

După 3 zile, se amestecă bine şi se toarnă sucul în sticle mai mici al căror capac se înfiletează.

Sirop_nefiert_de_visine

 

Savurati!

 

 

2 comentarii

  1. CUm adica nefiert?

  2. Adica nefiert, dar eu totusi o sa fierb siropul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.