Slanina cu boia de ardei dulce

Printeaza

Slanina cu boia de ardei dulce

Slanina cu boia de ardei dulceIn acest caz, slănina trebuie să fie cu straturi de came în ea (poate fi luată partea de pe burtă, cu costiţe).

In preakabil va fi supusă operaţiunii de sărare după reţeta Slănină crrudă sărată. Se presară bine cu boia de ardei. Se ţine în sare 5-6 zile, timp în care, zilnic, bucăţile de slănină se regrupetază.

După ce se scoate din sare, se şterge, se freacă din noui cu boia şi se ţine una-două zile la afumat. Se păstrează înttr-o încăpere răcoroasă şi uscată.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.