Piept de Fazan la Tigaie cu Sos de Merișoare din: fazan, sare, piper, ulei, merisoare, vin rosu, zahar brun, rozmarin, otet. Pentru momentele când dorești să aduci pe masă o combinație perfectă de eleganță și gust, rețeta de piept de fazan la tigaie servit cu un sos dulce-acrișor de merișoare este alegerea ideală. Această preparare […]
Smochine cu prosciutto
PrinteazaSmochine cu prosciutto din: smochine, miere, otet balsamic, prosciutto crudo, piper, boia ardei, unt si sare.
Ingrediente:
- 5-6 smochine
- 2 linguriţe miere
- 1 linguriţă oţet balsamic
- 200 g de prosciutto crudo feliat
- 20 gde piper măcinat (negru, roşu, verde)
- 10 g de boia ardei
- 150 g unt
- sare
Mod de preparare:
Spală şi se curăţă smochinele de codiţe. Se desfac fiecare în parte, astfel încât să aibă un aspect cât mai decorativ.
Amestecă în blender untul cu piperul, boiaua şi un praf de sare până când se obţine o cremă spumoasă.
Prepară sosul din oţet balsamic, miere şi puţină sare. Aşază mai întâi un strat de felii de prosciutto, apoi smochinele desfăcute, se adaugă deasupra crema unt şi se stropeşte totul cu sos.
Smochine cu prosciutto
Pofta buna!
Chifteluțe Vegetariene cu Fasole Roșie și Sos Marinara
Chifteluțe Vegetariene cu Fasole Roșie și Sos Marinara din: fasole rosie, ceapa, usturoi, ardei, pesmet, chimen, boia dulce, sare, piper, ulei, sos marinara. În căutarea unei alternative sănătoase și delicioase la chifteluțele tradiționale? Această rețetă de chifteluțe vegetariene cu fasole roșie este răspunsul! Perfect condimentate și servite cu un sos marinara bogat, aceste chifteluțe sunt […]