Smochine umplute cu branza

Printeaza

Smochine umplute cu branza din: smochine, branza de vaci, branza de capra, smantana, miere, alune.

Ingrediente:

  • 4 smochine
  • 100 g brânză de vaci
  • 50 g brânză rasă de capră
  • 1 linguriţă cu smântână
  • 1 linguriţă cu miere
  • 50 g alune

 

Mod de preparare:

Spală bine smochinele, şterge-le cu un şervet, crestează-le în cruce. Separat, trece brânza de vaci printr-o sită şi freac-o uşor cu smântână şi mierea.

Adaugă brânza rasă de capră şi alunele tocate, dar nu foarte mărunt.

Pune în fiecare smochină câte o linguriţă din amestecul de brânză şi lasă la rece minimum 15-20 de minute.

 

Smochine umplute cu branza

Smochine_umplute_cu_branza

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Cum să Marinezi Corect Carnea de Bibilică

Cum să Marinezi Corect Carnea de Bibilică pentru Frăgezime și Savoare Desăvârșită – Marinarea cărnii de bibilică este esențială pentru a obține o textură fragedă și suculentă, transformând astfel fiecare preparat într-o adevărată delicatesă. Bibilica, fiind o pasăre de curte apreciată pentru carnea sa slabă și bogată în proteine, necesită o atenție specială în pregătire. […]

Supă Cremă de Ciuperci Pleurotus

Supă Cremă de Ciuperci Pleurotus: este un preparat rafinat și delicios, ideal pentru iubitorii de ciuperci și nu numai. Această supă combină textura catifelată cu aroma intensă a ciupercilor pleurotus, oferind o experiență culinară deosebită. Este perfectă pentru a fi servită ca fel principal sau ca aperitiv la o masă festivă. Această rețetă vă va […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.