Smoothie cu capsuni si goji din: unt de migdale, apa, sare de himalaya, goji, ulei de cocos, coaja de lamaie, mar, nectar de agave.
Sarea roz de Himalaya este originara din muntii a caror nume il poarta. Are culoare roz datorita continutului ei bogat de fier si de asemenea, este bogata in minerale. Este un foarte bun substitut pentru sarea de masa.
Ingrediente:
120 gr unt de migdale
480 ml apa
1 praf de sare de himalaya
120g r goji inmuiate in apa timp de 2 minutee
1 lingura ulei de cocos
120 gr capsuni
1 lingurita coaja de lamaie
1 mar, maruntit
80 ml nectar de agave
Mod de preparare:
Adaugati in blender toate ingredientele si omogenizati.
Smoothie cu spanac si lamaie din: spanac, banana, vlastari, spirulina, suc de lamaie. Ingrediente: 1 cană de spanac proaspăt 1 banană o mână de vlăstari (lucernă, floarea-soarelui etc.) 1 linguriţă de spirulină sucul de la o lămâie 1 cană de apă Mod de preparare: Se introduc în blender toate ingredientele, inclusiv apa, şi se […]
Smoothie de grepfrut si spanac din: grepfrut, sfecla, spanac, telina, ghimbir, sare. Ingrediente: 2 fructe de grepfrut 1 sfeclă roşie de mărime medie 2 mâini de baby spanac 4 tije de ţelină 2 cm ghimbir proaspăt puţină sare roz de Himalaya Mod de preparare: In primul rând, se stoarce cu ajutorul robotului de bucătărie sucul […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.