Smoothie cu vin spumant
PrinteazaO reteta de smoothie cu vin spumant din: caisa, capsuni, zeama de lamaie, vin spumant, sirop de zahar si gheata.
- 1 caisa
- 4 capsuni
- zeama de la 1 lamaie
- 100 ml vin spumant sec
- 2 linguri sirop de zahar
- 4 cuburi de gheata
Mod de preparare:
Taie caisa în jumătăţi, scoate-i sâmburele şi pune-le în vasul blenderului. Adaugă 1 lingură de sirop de zahăr, zeama de lămâie şi 2 cuburi de gheaţă sparte. Mixează ingredientele până când obţii o compoziţie omogenă şi toarnă băutura în două pahare de şampanie.
Spală căpşunile, pune-le în blender şi mixează-le împreună cu restul de sirop de zahăr şi celelalte 2 cuburi de gheaţă. încorporează vinul şi toarnă compoziţia încet peste băutura din pahare, în aşa fel încât să nu se amestece, apoi serveşte-o imediat.