Snitel de caprioara

Printeaza

Snitel de caprioara din: pulpa de caprioara, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, unt, untura.

Ingrediente:

  • o pulpă de căprioară
  • ouă
  • făină
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei amestecat cu unt sau untură

 

Mod de preparare:

Snitel de caprioara: Pulpa de căprioară se taie felii groase de un deget. Aceste felii se bat pe ambele părţi cu bătătorul de carne, se sărează şi se piperează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi pesmet.

Şniţelele se prăjesc într-o tigaie, pe ambele părţi, în ulei amestecat cu unt sau untură care a fost încins în prealabil.

Se servesc cu garnitură de legume.

 

 

Pofta buna!

 

 

Cordon Bleu Clasic: Rețeta Perfectă

Cordon Bleu Clasic: Rețeta Perfectă din: piept de pui, sunca, branza, ou, faina, pesmet, sare, piper, ulei. Descoperă rețeta clasică de Cordon Bleu, cu instrucțiuni pas cu pas și istoricul acestui fel de mâncare. Perfect pentru cunoscătorii culinari! Cordon Bleu, un deliciu culinar cu origini controversate între Elveția și Franța, reprezintă esența bucătăriei rafinate. Această […]

Baba Ganoush Autentic: Rețeta Tradițională de Vinete – Bogată în Arome și Nutrienți

Baba Ganoush Autentic: Rețeta Tradițională de Vinete – Bogată în Arome și Nutrienți din: vinete, usturoi, tahini, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, chimen, patrunjel. Descoperă secretul celei mai delicioase rețete de Baba Ganoush. Află istoria fascinantă, pașii simpli de preparare și beneficiile nutriționale ale acestei gustări orientale. Ingrediente: 2 vinete mari 3 […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/snitel-de-caprioara html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.