Cordon Bleu Clasic: Rețeta Perfectă din: piept de pui, sunca, branza, ou, faina, pesmet, sare, piper, ulei. Descoperă rețeta clasică de Cordon Bleu, cu instrucțiuni pas cu pas și istoricul acestui fel de mâncare. Perfect pentru cunoscătorii culinari! Cordon Bleu, un deliciu culinar cu origini controversate între Elveția și Franța, reprezintă esența bucătăriei rafinate. Această […]
Snitel de caprioara
PrinteazaSnitel de caprioara din: pulpa de caprioara, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, unt, untura.
Ingrediente:
- o pulpă de căprioară
- ouă
- făină
- pesmet
- sare
- piper
- ulei amestecat cu unt sau untură
Mod de preparare:
Snitel de caprioara: Pulpa de căprioară se taie felii groase de un deget. Aceste felii se bat pe ambele părţi cu bătătorul de carne, se sărează şi se piperează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi pesmet.
Şniţelele se prăjesc într-o tigaie, pe ambele părţi, în ulei amestecat cu unt sau untură care a fost încins în prealabil.
Se servesc cu garnitură de legume.
Pofta buna!
Baba Ganoush Autentic: Rețeta Tradițională de Vinete – Bogată în Arome și Nutrienți
Baba Ganoush Autentic: Rețeta Tradițională de Vinete – Bogată în Arome și Nutrienți din: vinete, usturoi, tahini, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, chimen, patrunjel. Descoperă secretul celei mai delicioase rețete de Baba Ganoush. Află istoria fascinantă, pașii simpli de preparare și beneficiile nutriționale ale acestei gustări orientale. Ingrediente: 2 vinete mari 3 […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/snitel-de-caprioara html