Snitel crocant pe sfecla rosie
PrinteazaSnitel crocant pe sfecla rosie din: hrean, snitel de porc, sare, piper, oua, faina, pesmet, unt, sfecla rosie, suc de lamaie, smantana fermentata si arpagic verde.
- radacina de hrean, circa 6 cm
- 4 bucati snitel de porc (1 180 g)
- sare
- piper
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 80 g pesmet
- 3 linguri unt topit
- 700 g sfecla rosie conservata (borcan)
- 3 linguri suc de lamaie
- 200 g smantana fermentata
- 2 linguri de arpagic verde
Mod de preparare:
Curăţaţi hreanul şi daţi-l pe râzătoare. Săraţi carnea, piperaţi-o şi ungeţi-o cu hrean. Bateţi ouăle. Tăvăliţi bucăţile de carne prin făină, ou şi pesmet. Prăjiţi-le în untul încins cca. 4 minute pe fiecare parte. Scurgeţi sfecla şi tăiaţi-o rondele.
Amestecaţi sucul de lămâie, smântână, arpagicul, sarea şi piperul. Aşezaţi totul pe sfecla roşie şi serviţi-le cu şniţelele. Dacă doriţi, ornaţi cu lămâie, cu arpagic tăiat rulouri şi hrean.
Snitel crocant pe sfecla rosie
Poftă bună!
snitel crocant cu sfecla rosie sigur mi-ar placea sa gatesc maine
Nu se mai gaseste sfecla rosie
Faci fara sfecla rosie