Snitel crocant pe sfecla rosie

Printeaza

Snitel crocant pe sfecla rosie din: hrean, snitel de porc, sare, piper, oua, faina, pesmet, unt, sfecla rosie, suc de lamaie, smantana fermentata si arpagic verde.

Ingrediente:Snitel_crocant_pe_sfecla_rosie

  • radacina de hrean, circa 6 cm
  • 4 bucati snitel de porc (1 180 g)
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 80 g pesmet
  • 3 linguri unt topit
  • 700 g sfecla rosie conservata (borcan)
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 200 g smantana fermentata
  • 2 linguri de arpagic verde

 

Mod de preparare:

Curăţaţi hreanul şi daţi-l pe râzătoare. Săraţi carnea, piperaţi-o şi ungeţi-o cu hrean. Bateţi ouăle. Tăvăliţi bucăţile de carne prin făină, ou şi pesmet. Prăjiţi-le în untul încins cca. 4 minute pe fiecare parte. Scurgeţi sfecla şi tăiaţi-o rondele.

Amestecaţi sucul de lămâ­ie, smântână, arpagicul, sarea şi piperul. Aşezaţi totul pe sfecla roşie şi serviţi-le cu şniţelele. Dacă doriţi, ornaţi cu lămâie, cu arpagic tăiat rulouri şi hrean.

Snitel crocant pe sfecla rosie

Snitel_crocant_pe_sfecla_rosie

Poftă bună!

3 comentarii

  1. snitel crocant cu sfecla rosie sigur mi-ar placea sa gatesc maine

  2. Nu se mai gaseste sfecla rosie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.