Snitel crocant
PrinteazaSnitel crocant din: piept de pui, fulgi de porumb, alune, pesmet, faina, oua, lapte, sare, piper si ulei.
- 1 piept de pui
- 100 g fulgi de porumb
- 100 g alune
- 150 g pesmet
- 100 g faina
- 3 oua
- 100 ml lapte
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui spalat si uscat bucati. Se bat bucatile de carne usor cu un ciocan de snitele, se condimenteaza si se lasa putin la rece. Fulgii de porumb se sfarama cu o sticla si se amesteca cu pesmetul si alunele zdrobite.
Se face un aluat ca pentru clatite din oua, lapte si faina. Se dau bucatile de carne prin faina, se trec apoi prin aluat, prin pesmetul amestecat cu fulgi de porumb si alune. Se prajesc in ulei incins, se scot pe prosoape absorbante si se servesc cu salata asortata.
Snitel crocant
Pofta buna!