Şniţel cu caşcaval

Printeaza

Şniţel cu caşcaval

Ingrediente:Şniţel cu caşcaval

  • 600 g carne de şniţele
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 4 lin­guri pesmet
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare.

 

Mod de preparare:

Carnea o speli şi o pregăteşti ca pentru şniţele obişnuite. O baţi şi o presari cu sare şi piper. Ouăle le baţi bine, iar caşcavalul îl razi. Pui uleiul la încins.

Bucăţile de came le treci prin ou, apoi prin caşcaval şi prin pesmet.

Le rumeneşti în tigaie pe ambele părţi, după care le mai laşi câteva minute la foc mic, să le pătrundă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.