Şniţel cu parmezan
PrinteazaŞniţel cu parmezan din: cotlet de porc, pastrama, oua, cascaval, parmezan, pesmet, unt si sare.
- 500 g cotlet de porc
- 200 g pastrama
- 2 oua
- 150 g cascaval
- 1 lingura cu parmezan ras
- 2 linguri cu pesmet
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare:
Taie bucata de carne în felii mai groase. Crestează uşor, astfel încât să obţii un buzunar. Condimentează bine cu sare şi piper. Umple buzunarul cu o felie de caşcaval şi alta de pastramă. Prinde uşor cu scobitoarea, într-un castron, bate ouăle cu un praf de sare.
Separat, amestecă pesmetul şi parmezanul ras. Trece fiecare bucată de carne prin ouăle bătute şi apoi prin amestecul de pesmet cu parmezan. Rumeneşte-le, la foc redus, pe ambele părţi în unt topit. Seveşte-le fierbinţi, cu sos picant ori salată verde.
Şniţel cu parmezan
Pofta buna!