Şniţel cu parmezan

Printeaza

Şniţel cu parmezan din: cotlet de porc, pastrama, oua, cascaval, parmezan, pesmet, unt si sare.

Ingrediente:Snitel_cu_parmezan

  • 500 g cotlet de porc
  • 200 g pastrama
  • 2 oua
  • 150 g cascaval
  • 1 lingura cu parmezan ras
  • 2 linguri cu pesmet
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie bucata de carne în felii mai groase. Crestează uşor, astfel încât să obţii un buzunar. Condimentează bine cu sare şi piper. Umple buzunarul cu o felie de caşcaval şi alta de pastramă. Prinde uşor cu scobitoarea, într-un castron, bate ouăle cu un praf de sare.

Separat, amestecă pesmetul şi par­mezanul ras. Trece fiecare bucată de carne prin ouăle bătute şi apoi prin amestecul de pesmet cu parmezan. Rumeneşte-le, la foc redus, pe ambele părţi în unt topit. Seveşte-le fierbinţi, cu sos picant ori salată verde.

Şniţel cu parmezan

Snitel_cu_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.