Snitel cu sfecla marinata
PrinteazaSnitel cu sfecla marinata din: snitel, sfecla, vin, cuisoare, scortisoara, miere, sare, piper.
- 4 felii şniţel de vita
- 4 sfecle
- un litru vin roşu
- 4 cuişoare
- o linguriţă scorţişoară
- o linguriţă fulgi de piper roşu
- o lingură miere
- sare
- piper
- verdeaţă, după gust
Mod de preparare:
Mierea se încălzeşte pe foc pentru a fi cât mai fluidă. I se adaugă vinul, aromele şi se toarnă apoi, după răcire, peste carnea presărată cu sare şi piper.
Se lasă aşa, la frigider, pentru o noapte.
A doua zi se dă la cuptor cu tot cu marinată şi cu felii de sfeclă tăiate printre bucăţile de carne şi se lasă la copt circa 45 de minute. Se serveşte cu verdeaţă, după gust.
Pofta buna!