Snitel cu sos de smantana

Printeaza

Snitel cu sos de smantana din: carne de porc, ulei, suc de rosii, sare, piper, faina, smantana. Snitel cu sos de smantana

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc slabă
  • 100 ml ulei
  • 100 ml suc de roşii
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă făină
  • 3 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Tai carnea macră în felii subţiri, pe care le baţi pe ambele părţi. Tăvăleşti şniţelele prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

Pe măsură ce le scoţi, le aşezi într-un vas termorezistent. Amesteci apoi uleiul rămas cu sucul de roşii, îl torni peste ele şi le laşi la cuptor.Dacă nu le acoperă, adaugi apă fierbinte. Le ţii la cuptor o oră, după care le serveşti cu smântână dea­supra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.