Snitel cu sunca, varza si cascaval
PrinteazaSnitel cu sunca, varza si cascaval din: varză, făină, pesmet,oua, sare, piper negru, şuncă de Praga sau şuncă slabă de pasăre, caşcaval, untdelemn.
- 1 varză mică, de circa 500 g
- 3 linguri făină
- 3 linguri pesmet
- 3 ouă
- sare
- piper negru proaspăt măcinat
- 250 g şuncă de Praga sau şuncă slabă, de pasăre
- 250 g caşcaval
- 100 ml untdelemn
Mod de preparare:
Opăreşti în apă cu sare varza întreagă ori tăiată pe jumătate. O scoţi din apă şi o laşi să se scurgă. După ce s-a răcit, îi îndepărtezi cotorul şi o desfaci cu grijă în foi.
Suprapui o foaie de varză, o felie subţire de şuncă, o altă foaie de varză, o felie subţire de caşcaval, altă foaie de varză.
Prinzi la un capăt ingredientele cu o scobitoare. Treci şniţelul format prin făină, apoi prin ou şi pesmet. Prăjeşti şniţelele în uleiul încins şi le scoţi pe şervete absorbante.
Snitel cu sunca, varza si cascaval
Pofta buna!