Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana Mod de preparare: Se […]
Şniţel de curcan în aluat de cartofi
PrinteazaŞniţel de curcan în aluat de cartofi din: piept de curcan, cartofi, branza, unt, sare, ceapa, oua, faina, patrunjel verde si ulei.
Ingrediente:
- 800 g piept de curcan
- 800 g de cartofi
- 50 g branza tare
- 3 linguri unt
- sare
- piper
- 1 ceapa potrivita
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Speli cartofii, îi fierbi în apă cu un praf de sare, îi laşi să se răcească, după care îi cureţi de coajă.
Dai cartofii pe râzătoare împreună cu ceapa curăţată, brânza şi le pui pe toate într-un castron.
Adaugi ouăle, făina şi pătrunjelul verde tocat. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Bucăţile de carne le prăjeşti în unt topit pe ambele părţi, le laşi să se răcească puţin, după care le acoperi cu aluat de cartofi.
Prăjeşti şniţelele cu aluat în puţin ulei încins, pe ambele părţi, până se rumenesc.
Serveşti şniţelele calde, alături de o salată de legume.
Şniţel de curcan în aluat de cartofi
Pofta buna!
Reteta zilei: Snitele de porc – reteta gustoasa si usor de preparat
Snitele de porc din: cotlete de porc, amidon, ou, pesmet, sare, piper, ulei. Consumul de carne de porc poate oferi o sursă de energie pe termen lung datorită conținutului său de proteine și grăsimi. De asemenea, poate contribui la o senzație de sațietate, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea […]
Snitele de peste cu dovlecei din: merluciu, pesmet, faina, unt, ulei, oua, dovlecei, usturoi, oregano, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de merluciu 30 g pesmet 100 g făină 100 g unt 100 ml ulei de floarea-soarelui 2 ouă 4 dovlecei pătrunjel o lămîie 3 că