Şniţel de curcan în aluat de cartofi

Printeaza

Şniţel de curcan în aluat de cartofi din: piept de curcan, cartofi, branza, unt, sare, ceapa, oua, faina, patrunjel verde si ulei.

Ingrediente:

  • 800 g piept de curcan
  • 800 g de cartofi
  • 50 g branza tare
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Speli cartofii, îi fierbi în apă cu un praf de sare, îi laşi să se răceas­că, după care îi cureţi de coajă.

Dai cartofii pe râzătoare împreună cu ceapa curăţată, brânza şi le pui pe toate într-un castron.

Adaugi ouăle, făina şi pătrunjelul verde tocat. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Bucăţile de carne le prăjeşti în unt topit pe ambele părţi, le laşi să se răcească puţin, după care le acoperi cu aluat de cartofi.

Prăjeşti şniţelele cu aluat în puţin ulei încins, pe ambele părţi, până se rumenesc.

Serveşti şniţelele calde, alături de o salată de legume.

 

Şniţel de curcan în aluat de cartofi

Snitel_de_curcan_în_aluat_de_cartofi

Pofta buna!

 

 

 

 

Snitel de porc cu ciuperci

Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana   Mod de preparare: Se […]

Reteta zilei: Snitele de porc – reteta gustoasa si usor de preparat

Snitele de porc din: cotlete de porc, amidon, ou, pesmet, sare, piper, ulei. Consumul de carne de porc poate oferi o sursă de energie pe termen lung datorită conținutului său de proteine și grăsimi. De asemenea, poate contribui la o senzație de sațietate, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea […]

Snitele de peste cu dovlecei

  Snitele de peste cu dovlecei din: merluciu, pesmet, faina, unt, ulei, oua, dovlecei, usturoi, oregano, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de merluciu 30 g pesmet 100 g făină 100 g unt 100 ml ulei de floarea-soarelui 2 ouă 4 dovlecei pătrunjel o lămîie 3 că

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.