Snitel de cascaval

Printeaza

Snitel de cascaval

Ingrediente:Snitel de cascaval

  • 200 g caşcaval
  • 1 ou
  • 1 lingură faină
  • 2 linguri lapte
  • 3 linguri untdelemn
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie caşcavalul în felii groase de un deget,se trece prin lapte .Se bate oul cu faină şi piper se scurge caşcavalul de lapte, se trece prin oul bătut şi apoi se tăvăleşte în pesmet.

Se prăjeşte la foc mic până se rumeneşte pe ambele părţi .

Trebuie mâncat imediat altfel se face piatră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.