Snitel de curcan in crusta

Printeaza

O reteta de snitel de curcan cu sare, otet, faina, piper, oua, smantana, pesmet, usturoi, patrunjel si unt.

Ingrediente:Snitel de curcan in crusta

  • 400 g paste late
  • sare
  • 4 felii piept de curcan (a 150 g)
  • 1 lingură oţet
  • 50 g făină
  • piper
  • 2 ouă
  • 2 linguri smântână
  • 100 g pesmet
  • 2 linguri ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe amba­laj. Stropiţi carnea de curcan cu puţin oţet şi bateţi-o. Amestecaţi făina cu sairea şi piperul. Bateţi oul cu smântână. Mai întâi, daţi şniţelele prin făină, apoi prin oul bătut, iar la final, prin pesmet.

Prăjiţi-le în uleiul încins, într-o tigaie, circa 4 minute pe fiecare parte. La final, scurgeţi-le pe: un prosop de hârtie. 3 Curăţaţi usturoiul, apoi alegeţi pătrunjelul. Tocaţi-le pe amandouă foarte mărunt.

Scurgeţi paste­le. Topiţi untul într-o tigaie şi căliţi acolo usturoiul. Adăugaţi şi pastele scurse, apoi pătrunjelul. Săraţi totul şi piperaţi. Serviţi pastele cu şniţelele şi ornaţi-le du­pă cum doriţi, eventual cu felii de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.