Snitel de legume (varianta)

Printeaza

 Snitel de legume

Ingrediente:Snitel de legume

  • 750 g zarzavat (cartofi, morcov, o felioară de te­lină, o bucăţică de pătrunjel rădăcină)
  • 125 g ma­zăre verde
  • 125 g fasole verde
  • 3 ouă
  • făină cît cuprinde
  • 1 ceapă mică
  • 200 g unt cu ulei
  • 1 le­gătură pătrunjel verde
  • cîteva cozi de ceapă
  • sare
  • piper

Pentru pane :

  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt
  • pesmet

Mod de preparare:

Putem face chifteluţele pane, întindem pe un fund o hîrtie pergament. Punem pe hîrtie o grămăjoară de făină şi altă grămăjoară de făină amestecată cu pes­met cernut.

Chifteluţele, preparate ca mai sus, le tăvălim pe amîndouă părţile prin făină simplă si apoi le muiem cu o parte în ou (sau le ungem cu o pană) şi le pu­nem cu această parte în pesmet.

Pe urmă le ungem şi cealaltă parte, le dam cu ou şi o ba­tem în pesmet. In sfîrşit le prăjim.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.