Snitel de mistret

Printeaza

Snitel de mistret din: pulpa de mistret, faina, vin, untura.

Ingrediente:Snitel de mistret

  • pulpă de mistreţ
  • făină
  • 3-4 linguri de vin
  • untură

 

Mod de preparare:

Carnea de mistreţ tânăr se prepară ca cea de porc, însă carnea bătrână trebuie să fie marinată.

Pentru şniţele, se taie felii carne de la pulpă şi se bate cu bătătorul de carne. Se trec feliile prin făină şi se prăjesc în untură. Se stinge untura cu puţin vin, iar sosul obţinut se toarnă peste şniţele, apoi se fierb cca 15 min.

Şniţelele se servesc fierbinţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.