Şniţel de porc cu legume

Printeaza

Şniţel de porc cu legume

Ingrediente:Şniţel de porc cu legume

  • 4 fileuri muşchi de porc
  • doi morcovi
  • o conservă de năut
  • o conservă fasole roşie boabe
  • 450 g broccoli
  • o lingură de busuioc uscat
  • o conservă porumb baby
  • 100 g pesmet
  • două ouă
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • usturoi

Preparare:

Carnea de porc se bate cu un ciocan pentru şniţele, se condimentează, se trece prin ouăle bătute şi prin pesmet. Se prăjesc şniţelele în ulei încins, se scot cu o spumiera şi se pun pe un şervet absorbant.

Broccoli şi morcovii se fierb în apă cu puţină sare, apoi se scurg. Broccoli se rupe în bucheţele, iar morcovii se taie în rondele.

Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun legumele fierte, porumbul tăiat în bucăţele, fasolea scursă de apă, năutul, sarea şi piperul.

Se presară busuiocul uscat şi se prăjesc. Se scot cu o spumiera şi se servesc alături de şniţelele calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.