Şniţel de porc cu legume
PrinteazaŞniţel de porc cu legume
- 4 fileuri muşchi de porc
- doi morcovi
- o conservă de năut
- o conservă fasole roşie boabe
- 450 g broccoli
- o lingură de busuioc uscat
- o conservă porumb baby
- 100 g pesmet
- două ouă
- sare, piper
- ulei de floarea-soarelui
- usturoi
Preparare:
Carnea de porc se bate cu un ciocan pentru şniţele, se condimentează, se trece prin ouăle bătute şi prin pesmet. Se prăjesc şniţelele în ulei încins, se scot cu o spumiera şi se pun pe un şervet absorbant.
Broccoli şi morcovii se fierb în apă cu puţină sare, apoi se scurg. Broccoli se rupe în bucheţele, iar morcovii se taie în rondele.
Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun legumele fierte, porumbul tăiat în bucăţele, fasolea scursă de apă, năutul, sarea şi piperul.
Se presară busuiocul uscat şi se prăjesc. Se scot cu o spumiera şi se servesc alături de şniţelele calde.
Pofta buna!