Snitel de porc natur

Printeaza

Snitel de porc natur din: pulpa de porc, ulei, faina, sare.

Ingrediente:Snitel de porc natur

  • 800 g pulpă
  • ulei
  • făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru şniţele se foloseşte carne macră din pulpă de porc (poate fi şi viţel sau mânzat). Se taie carnea în felii, care se sărează, se bat, se trec prin făină şi se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.

Se prăjesc pe ambele părţi. Când feliile s-au rumenit, se toarnă peste ele câteva linguri de supă sau apă şi se înăbuşă 10-15 minute.

Se servesc cu diverse garnituri, cu unt deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.